martes, 16 de abril de 2013

Zoo

Aquest diumenge vam fer una segona sortida en grup. Érem en Makan, l'Alondra, la Shuhan, els dos Mamadou's que ja coneixem, la Mònica, l'Alba i jo, una bona colla! A més, vam ensopegar un dia bonic, amb cel serè i sol potent.Tots plegats vam agafar un tren per anar a Barcelona i visitar el seu zoològic.

Esperant el tren a l'estació de Girona

No va ser tan fàcil... tant a les estacions de metro com enmig de la ciutat estàvem ben desorientats (tot i tenir GPS). Per qui hi vagi, el Zoo és a prop del port maritim, just al cantó del parc de la Ciutadella. En aquest parc vam parar per dinar, sense adonar-nos que teníem el nostre destí just a darrera.


Caminant per les rambles
Mamadou i Makan sobre un feroç lleó de Colom

Emplenant la panxona
Ja a dins ens ho vam passar super bé!! Vam trobar-hi animals que no havíem vist en la vida. Després de caminar, senyalar això i alló, imitar-ne un i l'altre, estàvem esgotats. Però encara tornant, de camí a Sants, quedaven forces per fer curses i una mica més el burro. Pensava que al tren en Makan cauria rodó, però enlloc d'això va estar tot el trajecte fent bromes, unes més bones que altres... Va ser un dia genial!! Visca els rossinyols exploradors ueeeee!

Makan portant la tirolina

Els ximpanzès reclamant menjar (boníssims!!)
Un avestruç, dels primers animals que vam veure
Els flamencs
Makan consultant el mapa del zoo


No hay comentarios:

Publicar un comentario